Bu site emekli olmuştur. Arşiv amaçlı olarak BT AKADEMİ sponsorluğunda yayın hayatına devam etmektedir.




C#nedir?com
 
Site İçi AramaSİTE İÇİ ARAMA
Üye Girişini AçÜye GİRİŞİ
Üye girişi için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Şifre
 
Beni her zaman hatırla
Bir hafta boyunca kullanıcı bilgilerinizi kullanıcı çıkışı yapana kadar hatırlar. (Paylaşılan bilgisayarlarda önerilmez.)
 
Şifremi / Kullanıcı Adımı unuttum.
 
.net TV RSS GÜNCEL MAKALELER
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Hüseyin Çelik
Captcha ve Captcha'nın OCR ile analizi
Hüseyin Çelik
yazının devamı >
Önsel Akın
NHibernate
Önsel Akın
yazının devamı >
Mehmet Sencer Karadayı
Lightswitch' e Giriş
Mehmet Sencer Karadayı
yazının devamı >
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Makale Gönder Bende Yazmak İstiyorum
.net TV RSS.NET TV
Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme - Kubilay Kulaoğlu
Android ile Programlamaya Başlangıç Android ile Programlamaya Başlangıç - kubilay Kulaoğlu
WPF-Chart  Kontrolü WPF-Chart Kontrolü - Görkem Sezgin
Silverlight'a Temel Bakış Silverlight'a Temel Bakış - Görkem Sezgin
Linq Teknolojisi Linq Teknolojisi - Görkem Sezgin
Video Gönder Bende Yayınlamak İstiyorum
anketAnket
.NET Yeniliklerini Takip Etmek Sizin İçin Nekadar Önemli ?


Diğer anketler ve sonuçları için tıklayın.
  Diğer Herşey
Sponsorlar
BT Akademi
Medya Portakal
Video Hosting Sponsoru
Csharpnedir.com bir Ineta üyesidir
Uzman Abi
Her Yönüyle C# - Sefer Algan
 
Eleman İlanı : Programcı
Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, İstanbul şubesi .NET projelerinde değerlendirmek üzere çeşitli düzeyde tecrübelere sahip toplam 3 adet programcı alacaktır. Başvurular için son 1 hafta. Detaylar için haberi okuyunuz.
Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatlarına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların Ek Madde–2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda toplam 3 programcı alınacaktır.

PRO1- PROGRAMCI (1 ADET)

1- Yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin en az 4(dört) yıllık; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Bölümlerinin birinden mezun olmak

2- ÖSYM tarafından 2004, 2006 ve 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 60 (Altmış) ve üzerinde puan almış olmak,.

3- En az iki programlama dili bilmek.

4- Yüksek öğrenimi sırasında, programlama alanında ders aldığına ilişkin belge (transkript) veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

5- Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK’ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK’’na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak en az 2 yıllık deneyimli olmak.

6- Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA), veya Microsoft Certified Solution Developer (MCSD) veya Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA) sertifikalarından birine sahip olmak.

7- Microsoft Visual Studio 2005 uygulama geliştirme ortamına hâkim olmak.

8- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

9- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

PRO2-PROGRAMCI (2 ADET)

1- Yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin 4(dört) yıllık; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği ile 2 (iki) yıllık Bilgisayar programcılığı Bölümlerinin birinden mezun olmak

2- ÖSYM tarafından 2004, 2006 ve 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) 4 yıllık fakülte mezunları için KPSSP1 puan türünden, 2 yıllık programlama mezunları için KPSSP93 puan türünden 60 (Altmış) ve üzerinde puan almış olmak

3- En az iki programlama dili bilmek.

4- Yüksek öğrenimi sırasında, programlama alanında ders aldığına ilişkin belge (transkript) veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

5- Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK’ ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK’’na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak en az 2 yıllık deneyimli olmak.

6- Microsoft Microsoft Visual Studio 2005 uygulama geliştirme ortamına hâkim olmak.

7- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

8- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.


Başvuru ve diğer detaylar için web sitesi : http://www.hssgm.gov.tr/personel_alimi.aspx

 
 
SON 10 Haber
» Uygulama Geliştirme Yarışması
» Microsoft Yazılım Teknolojileri
» BT Akademi Eğitim Takvimi
» BT Akademi Ankara'da
» BT Akademi’den MCPD Eğitimi...
» MVC Eğitiminde Kampanya
» İş İlanı : Avenn Group
» IT Proje Yönetimi
» ASP.Net MVC Framework Semineri
» Silverlight 3.0 Programı